Vacsora a Szajnán
A folyóra megálmodott, vacsorával egybekötött hajókirándulások kínálata elsöprő, nehéz választani közülük. A Michelin-csillagos éttermeket irányító Frédéric Anton és Alain Ducasse által vezetett úszó éttermekkel biztosan nem lehet mellélőni, intimebb élményért pedig a Don Juan II-t érdemes megnézni. A Yachts de Paris-hoz tartozó étteremben csupán néhány asztal elérhető. A hajó napnyugtakor indul, és a vendégek a Notre-Dame-székesegyháztól kezdve a fényben fürdő Eiffel-toronyig gyönyörködhetnek Párizs legvarázslatosabb látványosságaiban, miközben ötfogásos, szezonális menüt kapnak. A lehető leghamarabb ajánlott asztalt foglalni, mivel ezek a hajók hamar megtelnek. Az indulási helyet nem mindig egyszerű megtalálni, ezért tanácsos időben elindulni.
Vissza a cikkhezMegérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!