Vacsora a Szajnán
A folyóra megálmodott, vacsorával egybekötött hajókirándulások kínálata elsöprő, nehéz választani közülük. A Michelin-csillagos éttermeket irányító Frédéric Anton és Alain Ducasse által vezetett úszó éttermekkel biztosan nem lehet mellélőni, intimebb élményért pedig a Don Juan II-t érdemes megnézni. A Yachts de Paris-hoz tartozó étteremben csupán néhány asztal elérhető. A hajó napnyugtakor indul, és a vendégek a Notre-Dame-székesegyháztól kezdve a fényben fürdő Eiffel-toronyig gyönyörködhetnek Párizs legvarázslatosabb látványosságaiban, miközben ötfogásos, szezonális menüt kapnak. A lehető leghamarabb ajánlott asztalt foglalni, mivel ezek a hajók hamar megtelnek. Az indulási helyet nem mindig egyszerű megtalálni, ezért tanácsos időben elindulni.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!