6. A zöldségeket eltérő ideig kell sütni
Gyakran előfordul, hogy többféle feldarabolt zöldséget teszünk egy tálcára és ugyanakkor akarjuk megfordítani őket. Ekkor azonban azt tapasztalhatjuk, hogy egyik megsült, a másik azonban nyers maradt. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy mindegyik fajtának megvan a maga sütési, főzési ideje. Ezek figyelembevételével kell a grillre tennünk őket. A legtovább a gyökérzöldségeket, például a répát sütjük. Közepes ideig kell a keresztes virágúakat, így a kelbimbót vagy a karfiolt. A legrövidebb ideig pedig a cukkinit vagy a zöldbabot.
Vissza a cikkhezMegérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!