Ramos Gin Fizz
Bár Trevor Easton Langer, a New York-i Bar Calico vezető pultosa egyetért a te pénzed, és azt csinálsz vele, amit akarsz elvvel, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a vendégeknek az aktuális helyzetet figyelembe véve kell gondolkodniuk, és hogy egy olyan munkaigényes ital, mint a Ramos gin fizz – amihez tojásfehérje és sok-sok rázás szükséges – lelassíthatja az egész kiszolgálást. Ha nyugodt az este, akkor jöhet bátran, de ha nagy a forgalom, inkább hagyjuk.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!