Ramos Gin Fizz
Bár Trevor Easton Langer, a New York-i Bar Calico vezető pultosa egyetért a te pénzed, és azt csinálsz vele, amit akarsz elvvel, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a vendégeknek az aktuális helyzetet figyelembe véve kell gondolkodniuk, és hogy egy olyan munkaigényes ital, mint a Ramos gin fizz – amihez tojásfehérje és sok-sok rázás szükséges – lelassíthatja az egész kiszolgálást. Ha nyugodt az este, akkor jöhet bátran, de ha nagy a forgalom, inkább hagyjuk.
Vissza a cikkhezItt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!