Ramos Gin Fizz
Bár Trevor Easton Langer, a New York-i Bar Calico vezető pultosa egyetért a te pénzed, és azt csinálsz vele, amit akarsz elvvel, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a vendégeknek az aktuális helyzetet figyelembe véve kell gondolkodniuk, és hogy egy olyan munkaigényes ital, mint a Ramos gin fizz – amihez tojásfehérje és sok-sok rázás szükséges – lelassíthatja az egész kiszolgálást. Ha nyugodt az este, akkor jöhet bátran, de ha nagy a forgalom, inkább hagyjuk.
Vissza a cikkhezMegérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!