
Hat konyhai trükk, ami megkönnyíti az életedet
Vásárolj, öblíts, apríts, ismételj!
Bár elsőre úgy tűnik, hogy rengeteg időt elpazarolunk akkor, ha a zöldségeket, gyümölcsöket vásárlás után azonnal megmossuk és feldaraboljuk, a valóságban hosszú távon időt takarítunk meg. Az olyan ételek elkészítése például, mint a sült krumpli, a zöldségleves jelentősen felgyorsítható, ha már az előkészített alapanyagokat vesszük elő a fagyasztóból.

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!