Egyszerű gombakrémleves
Ha egyetlen alapanyagot kellene mondanunk a sütőtökön kívül, ami igazán őszi hangulatot áraszt, az a gomba lenne, amiből – milyen meglepő – varázslatos krémlevest készíthetünk. Néhány egyszerű alapanyag, gondosan válogatott gomba és krémes főzőtejszín kell csupán hozzá. A recept pedig olyan egyszerű, hogy a legkezdőbb hobbiszakácsok sem fognak kihívást találni benne.
Az őszies gombakrémlevesünk receptjét itt olvashatod.
Vissza a cikkhezMegérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!