Gondolkodjunk rendszerben!
Egy alapanyagot több ételhez is felhasználhatunk, ezért érdemes a menüt úgy megtervezni, hogy kétnaponta hasonló hozzávalók kerüljenek a listára.
Amennyiben két adag zöldséget megpucolunk és frissen tartó tasakokba tesszük, már a másnapi előkészítő munkákat is meg tudjuk spórolni. Másik lehetőség, hogy párhuzamosan több előkészítő feladatot is végrehajtunk, ha például az egyik nap sült csirkét készítünk quinoával, az aprólékból alaplevet készíthetünk, amit bármikor felhasználhatunk kedvünk szerint.
Vissza a cikkhezMegérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!