
Öt konyhai trükk, ami megkönnyíti az ünnepi menü elkészítését
Ne most kísérletezz!
Karácsonyra olyan recepteket válassz, amiket jól ismersz, amiket már több alkalommal elkészítettél és melyeket már rutinosan prezentálni tudsz, így kevésbé leszel stresszes főzés közben és a végeredmény is garantáltan olyan lesz, amivel elégedett tudsz lenni. Ha hagyományos, egyszerű ételeket teszel az asztalra, játssz inkább a tálalással és a dekorációval, így a hétköznapibb ételek is ünnepiesek lesznek.

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!