A tonhalas szendvicses
Ahol találkozhatsz vele: A várótermekben, a beszállókapuk környékén, vagy bárhol, ahol úgy érzi, helyénvaló előrántani egy (szagos) szendvicset.
Hogyan maradj nyugodt: Ha zavar a szag, akkor átmehetsz egy másik helyre, de tudni kell, hogy a szag eltűnik, mire az illető befejezi az étkezést. Amennyiben allergiás vagy valamire, az már egy másik, nehezebb kérdés. Ha mondjuk a mogyoróra, és nem tudsz átülni máshová, magyarázd el a helyzetet, és kérdezd meg az utastársat, hogy el tudja-e tenni a szendvicset arra az időre, amíg távozol. – Általánosságban elmondható, hogy egy udvarias, mégis közvetlen kérés sok problémát megoldhat. A siker titka gyakran az, hogy olyan hangnemet használjunk, ami nem ítélkezik és értéksemleges – magyarázza Nick Leighton.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!