
Ezek a világ legütősebb reggelijei
Svájc
A hétköznapokban a svájciak ragaszkodnak a gyorsan elkészíthető, tartalmas reggelikhez. Előszeretettel fogyasztják a granolaszerű birchermüeslt, amelyhez olajos magvakat, gyümölcsöt és sűrű joghurtot kevernek. Hétvégente rösztit, azaz krumplis palacsintát, sajtot és felvágottat esznek, de kifejezetten szeretik a zopf névre hallgató kalácsot is, mézzel, vajjal vagy lekvárral kínálják.

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!