Hat egyszerű trükkel segítünk átvészelni a kánikulát
Pörkölt helyett leturmixolt saláta
Azzal aligha mondunk újat, hogy a nehéz ételeknek nem igazán örül a szervezet a negyven fok körüli melegben. A magas fehérje- és zsírtartalmú ételeket sokkal nehezebben tudja lebontani, amihez több energiára van szüksége. Ilyenkor könnyen emészthető és főzést sem igénylő fogásokkal segíthetünk magunkon a kukoricakrém levestől kezdve a gazpachón át a frissen elkészített, majd jól lehűtött zöldségsalátákig – utóbbi leturmixolva és dzsúzként fogyasztva a legtöbbet tudja tenni a test lehűtéséért.
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!