Pörkölt helyett leturmixolt saláta
Azzal aligha mondunk újat, hogy a nehéz ételeknek nem igazán örül a szervezet a negyven fok körüli melegben. A magas fehérje- és zsírtartalmú ételeket sokkal nehezebben tudja lebontani, amihez több energiára van szüksége. Ilyenkor könnyen emészthető és főzést sem igénylő fogásokkal segíthetünk magunkon a kukoricakrém levestől kezdve a gazpachón át a frissen elkészített, majd jól lehűtött zöldségsalátákig – utóbbi leturmixolva és dzsúzként fogyasztva a legtöbbet tudja tenni a test lehűtéséért.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!