A névtelen
Nem meglepő módon a bunkóság vagy a tiszteletlenség az egyik legnagyobb hiba, amit egy szállodai vendég elkövethet. Igen, lehet, hogy éppen nyaral, de ez nem jelenti azt, hogy a kedvességet otthon kelljen hagynia. – A vendéglátás kemény iparág, és egy szolgáltatás-orientált munkakörben teljesíteni nagyon nehéz. Ezek az emberek általában éjszakánként és hétvégén is hosszú órákat dolgoznak. A felszolgálótól kezdve a szállodaigazgatóig nagyon fontos, hogy mindenkivel kedvesek és tisztelettudóak legyünk – magyarázza Meier. Mindez szavakra és tettekre egyaránt vonatkozik. Az olyan alapvető dolgokat, mint a „kérem” és a „köszönöm”, nagyra értékelik, miközben a csettintést, a tapsot, vagy az agresszívabb integetést rosszallóan fogadják. Ezt a hozzáállást nemcsak a személyzettel, hanem a többi vendéggel kapcsolatban is illik megtartani, azaz például ne foglaljuk el a nem használt napozóágyakat és mondjuk ne lassítsuk a bejelentkezést és a kijelentkezést.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!