Close
Az első pillantástól beleszerettünk ebbe a művészien gyönyörű házba

Az első pillantástól beleszerettünk ebbe a művészien gyönyörű házba

Harminc év San Francisco után mi is szívesen nyugdíjba mennénk ebbe a házban.

A Burler Armsden építésziroda tervezte ezt a nyaralót két környezetvédelmi aktivista számára, akik harminc évig éltek San Franciscóban és úgy döntöttek, vidéken vonulnak nyugdíjba egy gyönyörű házba. Az új otthon Marin megyében, a Tomasini Canyon és a Point Reyes National Seashore gyönyörű tájára nézve épült és egészen magával ragadó már az első látásra;

bájos elegancia, művészi hangulat, kreatív terek és meghitt nyugalom. Nem kell több.

A pár művészettel teli, a táj szépségét minél jobban beengedő otthont álmodott magának, amit az építészek maradéktalanul teljesítettek. A 204 négyzetméteres, nyeregtetős házban csodálatos, osztottüveg-ablakokon árad be a napfény;

az acélosztások, a csodálatos dizánbútorok, a műalkotások és a nagyon ügyes színpaletta együtt egészen idilli, időtlen és utánozhatatlan hangulatot ad az otthonnak.

Azonnal költöznénk is.

(Fotók: David Duncan Livingston)

ház | dizájn | építészet | san francisco | usa

FOLYTASD EZZEL

A lombokat követve kanyarog ez a liliom alakú brazil ház

Ha így megy tovább, sokan fognak utcára kerülni: elképesztően drágultak az albérletárak

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom