Close
Hála a kitisztult időnek, ismét gyönyörűen látni itthonról a Magas-Tátrát

Hála a kitisztult időnek, ismét gyönyörűen látni itthonról a Magas-Tátrát

Köszi, hidegfront!

Egy hidegfront átvonulását követően szombaton nagy területen kiderült az ég, és jelentősen javult a látótávolság. Olyannyira, hogy azóta az Északi-középhegységből egészen a Magas-Tátráig el lehet látni – írja az Időkép.

Az oldalon ide kattintva további felvételeket mutatnak például a salgói várból, ahonnan szépen kivehetők a Magas-Tátra vonulatai.

Idén áprilisban egy elképesztően pazar videón láthattunk hasonló felvételeket:

magas-tátra | gyönyörűen | látszik | idő | tiszta

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram