Close
Ha hívnak a hegyek és a bringa, képtelenség nemet mondani

Ha hívnak a hegyek és a bringa, képtelenség nemet mondani

Elképesztő videó az ember, a kaland, a természet és a felfedezés egymásra utaló viszonyáról.

Az olaszországi Appennin-hegység teljes hosszában átszeli az azonos nevű félszigetet, legmagasabb csúcsa közel háromezer méterre nyúlik az égbe. Utóbbi, a Gran Sasso d’Italia is része volt annak a kerékpáros túrának, amelyről ez a magával ragadó útifilm készült. Nem rövid, de megéri végignézni, mert olyan elképesztő impulzusokat ad, hogy legszívesebben máris nyeregbe pattannánk, hogy átéljünk hasonló pillanatokat a naplementében tekeréstől kezdve a járatlannak tűnő utak felfedezéséig.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom