Close
Olyan whisky-vel rukkolt elő a világhírű énekes, hogy megnyílik tőle a mennyország kapuja

Olyan whisky-vel rukkolt elő a világhírű énekes, hogy megnyílik tőle a mennyország kapuja

A Heaven’s Door új, limitált kiadású bourbonnel jelenik meg a piacon. 

Úgy tűnik, azt követően, hogy tavaly januárban Bob Dylan eladta teljes dalgyűjteményét a Sony Musicnak, van ideje a whiskymárkájával is foglalkozni. A napokban ugyanis bejelentették, hogy a Heaven’s Door új whiskykollekcióval jelenik meg, a Decades Series első eleme pedig egy tízéves bourbon lesz.

A Heaven’s Door nem először ad ki ilyen korú whiskyt, hiszen

2019-ben már berobbantak az alkoholpiacra egy egy évtizedes itallal.

A whisky-különlegességből csupán száz palack készült és ízvilágában olyan, amit még nem kóstolt a világ. Illatában a juhar, a vajkaramell, a körte és a banán jelenik meg, ízében pedig

a tejkaramell mellett a keserű csokoládé dominál.

A limitált kiadású Decade Series Release #01 kilencvenkilenc dollárért, vagyis negyvenezer forintért vásárolható meg a reservebar.com oldalon.

Annak ellenére, hogy a márka viszonylag még fiatal a piacon, már most számtalan díjat elnyert. A Heaven’s Door-t a világ egyik legjobb, kis tételes whiskyjeként ismerték el, 2021-ben a San Francisco-i World Spirits Competition-en nyerte el a Consumer Choice Award díjat.

(Forrás: RobbReport, fotó: Heaven’s Door)

alkohol | whisky | bob dylan

FOLYTASD EZZEL

Üvegpadló és északi fény is jár Európa legjobb rooftop bárjaihoz

Leállítják Franciaország egyik legrégebbi sajtjának gyártását a szárazság miatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom