Close
Olyan whisky-vel rukkolt elő a világhírű énekes, hogy megnyílik tőle a mennyország kapuja

Olyan whisky-vel rukkolt elő a világhírű énekes, hogy megnyílik tőle a mennyország kapuja

A Heaven’s Door új, limitált kiadású bourbonnel jelenik meg a piacon. 

Úgy tűnik, azt követően, hogy tavaly januárban Bob Dylan eladta teljes dalgyűjteményét a Sony Musicnak, van ideje a whiskymárkájával is foglalkozni. A napokban ugyanis bejelentették, hogy a Heaven’s Door új whiskykollekcióval jelenik meg, a Decades Series első eleme pedig egy tízéves bourbon lesz.

A Heaven’s Door nem először ad ki ilyen korú whiskyt, hiszen

2019-ben már berobbantak az alkoholpiacra egy egy évtizedes itallal.

A whisky-különlegességből csupán száz palack készült és ízvilágában olyan, amit még nem kóstolt a világ. Illatában a juhar, a vajkaramell, a körte és a banán jelenik meg, ízében pedig

a tejkaramell mellett a keserű csokoládé dominál.

A limitált kiadású Decade Series Release #01 kilencvenkilenc dollárért, vagyis negyvenezer forintért vásárolható meg a reservebar.com oldalon.

Annak ellenére, hogy a márka viszonylag még fiatal a piacon, már most számtalan díjat elnyert. A Heaven’s Door-t a világ egyik legjobb, kis tételes whiskyjeként ismerték el, 2021-ben a San Francisco-i World Spirits Competition-en nyerte el a Consumer Choice Award díjat.

(Forrás: RobbReport, fotó: Heaven’s Door)

bob dylan | alkohol | whisky

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram