Close
Szolgálati közlemény: hírlevelet indít a Roadster

Szolgálati közlemény: hírlevelet indít a Roadster

Kétféle ember van: aki szereti a hírleveleket, és aki nem. És az, aki szereti, de csak akkor, ha napi ötnél kevesebb érkezik belőlük.

Igen, látjuk, hogy ez igazából háromféle ember. Mindezzel azt szeretnénk demonstrálni, hogy mi is tisztában vagyunk vele, hogy a hírlevelek megítélése meglehetősen ellentmondásos. Jómagam a harmadik típusba tartozom, éppen a napokban iratkoztam le egy halom olyan szolgáltatásról, amiben szinte csak üzleti ajánlatok szerepeltek: vegyem meg ezt, fizessek elő arra. De van, amit megtartottam.

Én bízom benne, hogy a vasárnap induló Roadster hírlevél olyasmi, amit érdemes megtartani. Egyrészt csak hetente egyszer fog jelentkezni, másrészt senkinek sem akarunk eladni semmit, pusztán összegyűjtjük benne azokat a történeteinket, híreinket, amelyeket a héten a legfontosabbnak vagy legizgalmasabbnak tartottunk.

A napokban az olvasóink már észrevehették, hogy felugrik egy ablak, amelyen ezt a szolgáltatásunkat hirdetjük. Aki nem szereti a hírleveleket, könnyedén rákattinthat az ablak jobb felső sarkában lévő X-re, és soha többé nem fog találkozni vele, maximum akkor, ha mobilon is megjelenik ez a bizonyos ablak, de ebben az esetben is csak annyi a teendő, hogy rányom az X-re.

Aki véletlenül feliratkozott, és leiratkozna, a hírlevél alján kattintson a leiratkozás ikonra, és nem küldjük neki tovább a hétvégi best of-cikkek csomagunkat.

De azért reméljük, hogy többen lesznek azok, akik hírlevél formájában is szeretnének részesei lenni a Roadster-univerzumnak. Úgy döntöttünk, hogy nekik vasárnap reggel héttől már a levelesládájukban lesz az e-mailünk, hogy a reggeli rántotta és kávé mellett legyen minőségi olvasnivalójuk.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom