Close
Hivatalosan is bejelentették, hogy jövő héten le fogják zárni Budapest egy részét a Wizz Air Nemzetközi félmaraton miatt

Hivatalosan is bejelentették, hogy jövő héten le fogják zárni Budapest egy részét a Wizz Air Nemzetközi félmaraton miatt

Számos közlekedési korlátozásra kell készülni a fővárosban a vasárnapi 36. Wizz Air Nemzetközi félmaraton futóverseny a jövő hét során.

A rendezvényhez kapcsolódó munkálatok miatt már augusztus 28-án, szombaton 8 órától vasárnap 21 óráig lezárják a XI. kerületi Pázmány Péter sétányt. A 154-es buszok mindkét nap rövidített útvonalon, a BudaPart helyett csak Újbuda-központig járnak.

A futóverseny miatt augusztus 29-én, vasárnap időszakos és szakaszos lezárásokra kell számítani a Pázmány Péter sétány–Budai alsó rakpart–Döbrentei téri felhajtó–Szent Gellért tér–Szent Gellért rakpart–Várkert rakpart–Ybl Miklós utca–Apród utca–Attila út–Alagút utca–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Margit híd északi felhajtó–Margit híd–Margitsziget Központi út-Árpád hídi felhajtó–Árpád híd–Tavasz utca–Árpád fejedelem útja–Üstökös utcai rakparti lehajtó–Budai Alsó rakpart–Egry József utca rakparti felhajtó–Műegyetem rakpart–Pázmány Péter sétány útvonalon.

A futóverseny zárásai miatt vasárnap a 8 és 12 órai rajtokat követő 1–1,5 órás időszakokban az 5-ös, 9-es, 16-os, 26-os, 29-es, 34-es, 105-ös, 106-os, 109-es, 118-as, 134-es, 137-es, 178-as, 218-as, 226-os, 237-es autóbuszok, valamint a 19-es, 41-es, 47-es és 49-es villamosok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek. A rendezvény idején érdemes a kötöttpályás közlekedési eszközöket választani, elsősorban az M2-es és az M4-es metrót, a 4-es és 6-os villamost, valamint a szentendrei HÉV-et – hívták fel a figyelmet. A nagykörúti 4-es és 6-os villamosok vasárnap reggel a szokásosnál sűrűbben járnak.

maraton

FOLYTASD EZZEL

Erre nem gondolt a vasúttársaság, amikor bevezette az ingyenes vonatjegyet

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom