Hivatalosan is bejelentették, hogy jövő héten le fogják zárni Budapest egy részét a Wizz Air Nemzetközi félmaraton miatt

Számos közlekedési korlátozásra kell készülni a fővárosban a vasárnapi 36. Wizz Air Nemzetközi félmaraton futóverseny a jövő hét során.

A rendezvényhez kapcsolódó munkálatok miatt már augusztus 28-án, szombaton 8 órától vasárnap 21 óráig lezárják a XI. kerületi Pázmány Péter sétányt. A 154-es buszok mindkét nap rövidített útvonalon, a BudaPart helyett csak Újbuda-központig járnak.

A futóverseny miatt augusztus 29-én, vasárnap időszakos és szakaszos lezárásokra kell számítani a Pázmány Péter sétány–Budai alsó rakpart–Döbrentei téri felhajtó–Szent Gellért tér–Szent Gellért rakpart–Várkert rakpart–Ybl Miklós utca–Apród utca–Attila út–Alagút utca–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Fő utca–Jégverem utca–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Margit híd északi felhajtó–Margit híd–Margitsziget Központi út-Árpád hídi felhajtó–Árpád híd–Tavasz utca–Árpád fejedelem útja–Üstökös utcai rakparti lehajtó–Budai Alsó rakpart–Egry József utca rakparti felhajtó–Műegyetem rakpart–Pázmány Péter sétány útvonalon.

A futóverseny zárásai miatt vasárnap a 8 és 12 órai rajtokat követő 1–1,5 órás időszakokban az 5-ös, 9-es, 16-os, 26-os, 29-es, 34-es, 105-ös, 106-os, 109-es, 118-as, 134-es, 137-es, 178-as, 218-as, 226-os, 237-es autóbuszok, valamint a 19-es, 41-es, 47-es és 49-es villamosok rövidített vagy módosított útvonalon közlekednek. A rendezvény idején érdemes a kötöttpályás közlekedési eszközöket választani, elsősorban az M2-es és az M4-es metrót, a 4-es és 6-os villamost, valamint a szentendrei HÉV-et - hívták fel a figyelmet. A nagykörúti 4-es és 6-os villamosok vasárnap reggel a szokásosnál sűrűbben járnak.

maraton

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom