Close
Holdfényes piknik, koktélok és holdfotózás – Ennél jobb nyáresti program aligha lesz idén

Holdfényes piknik, koktélok és holdfotózás – Ennél jobb nyáresti program aligha lesz idén

Az Unusual Society of Hendrick’s Gin egy csillagkémleléssel és holdfürdőzéssel egybekötött nyáresti piknikre várja a látogatókat a Svábhegyi Csillagvizsgálóba.

Július utolsó hétvégéjén nemcsak az asztronómia misztikus világába nyerhetsz betekintést, de egy egyedülálló, vezetett csillagnézésen is részt vehetsz, amelyen speciális távcsövekkel pásztázhatod végig az eget, sőt, okostelefonnal még saját, varázslatos holdfotókat is készíthetsz. 

A misztikus programokat egy különleges piknik kíséri, és a Hold ihlette, virágos-fűszeres ízvilágú Hendrick’s Lunar Gin kóstolója.

Transzfer

Mindkét napon (július 30. és 31.) buszjárat szállítja a résztvevőket a rendezvény helyszínére. A gyülekező 19:15-től lesz a Széll Kálmán téren, a Trombitás Királyi Söröző előtt. A busz pontosan 19:30-kor indul a söröző előtti BKK-megállóból, ezért mindenkitől pontos érkezést kérnek a szervezők.

Program

20:00: Érkezés a Svábhegyi Csillagvizsgálóhoz

20:00–21:00: Ginstruktor köszönti a vendégeket, és betekintést nyújt a gintörténet alapjaiba  

21:00–23:00: Csillagászati programok, Hendrick’s Gin-kóstolás és tudáselmélyítés tizenöt-húsz fős turnusokban 

23:00–23:30: Búcsúkoccintás 

23:30: A busz visszaindul a városba 

A jegy ára 4990 forint, amely két pohár Hendrick’s Gin alapú italt tartalmaz. Minden további ital 1490 forintos áron kapható a helyszínen. Rossz idő esetén a program változtatásának jogát a szervezők fenntartják. Az esemény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! 

További információk ide kattintva érhetőek el, jegyeket itt lehet vásárolni. 

(Fotók: Soós Bertalan)

svábhegyi csillagvizsgáló | gin | csillagászat | piknik | ajánló

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram