Close
Holdfényes piknik, koktélok és holdfotózás – Ennél jobb nyáresti program aligha lesz idén

Holdfényes piknik, koktélok és holdfotózás – Ennél jobb nyáresti program aligha lesz idén

Az Unusual Society of Hendrick’s Gin egy csillagkémleléssel és holdfürdőzéssel egybekötött nyáresti piknikre várja a látogatókat a Svábhegyi Csillagvizsgálóba.

Július utolsó hétvégéjén nemcsak az asztronómia misztikus világába nyerhetsz betekintést, de egy egyedülálló, vezetett csillagnézésen is részt vehetsz, amelyen speciális távcsövekkel pásztázhatod végig az eget, sőt, okostelefonnal még saját, varázslatos holdfotókat is készíthetsz. 

A misztikus programokat egy különleges piknik kíséri, és a Hold ihlette, virágos-fűszeres ízvilágú Hendrick’s Lunar Gin kóstolója.

Transzfer

Mindkét napon (július 30. és 31.) buszjárat szállítja a résztvevőket a rendezvény helyszínére. A gyülekező 19:15-től lesz a Széll Kálmán téren, a Trombitás Királyi Söröző előtt. A busz pontosan 19:30-kor indul a söröző előtti BKK-megállóból, ezért mindenkitől pontos érkezést kérnek a szervezők.

Program

20:00: Érkezés a Svábhegyi Csillagvizsgálóhoz

20:00–21:00: Ginstruktor köszönti a vendégeket, és betekintést nyújt a gintörténet alapjaiba  

21:00–23:00: Csillagászati programok, Hendrick’s Gin-kóstolás és tudáselmélyítés tizenöt-húsz fős turnusokban 

23:00–23:30: Búcsúkoccintás 

23:30: A busz visszaindul a városba 

A jegy ára 4990 forint, amely két pohár Hendrick’s Gin alapú italt tartalmaz. Minden további ital 1490 forintos áron kapható a helyszínen. Rossz idő esetén a program változtatásának jogát a szervezők fenntartják. Az esemény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! 

További információk ide kattintva érhetőek el, jegyeket itt lehet vásárolni. 

(Fotók: Soós Bertalan)

FOLYTASD EZZEL
Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom