Close
Ezen a helyen újjávarázsolhatod az otthonod

Ezen a helyen újjávarázsolhatod az otthonod

Karácsony közeledtével a Home of Solinfo az ideális hely, ha a dizájn ikonjainak kiegészítőivel szeretnénk feldobni a lakásunk atmoszféráját. Megkérdeztük az egyik legjobb hazai enteriőrtervezőt, Bertóty Esztert, hogy szerinte milyen egy jó kiegészítő és hogy mik a kedvencei.

101 Copenhagen, Bitz, byNord, Paper Collective, HK Living — márkák, amelyek egyet jelentenek a kifinomult stílussal, a kortárs dizájnnal és a funkcionalitással. Tárgyak, melyeket nemcsak nézegetünk, de a maguk szofisztikált valójában részt vesznek a mindennapjainkban, az otthonunk hangulatának megteremtésében. Körülbelül 40-50 márkával, megszámlálhatatlan termékkel, dizájntárggyal találkozhatunk a VII. kerületi Home of Solinfoban. A showroom 400 négyzetméteren hozza el a skandináv formatervezés legjavát, kiegészítőktől a bútorokig és lámpákig, így tökéletes hely, ha szeretnénk magunkat vagy szeretteinket meglepni valami különlegessel!

Még több gyönyörű tárgy itt!

Vitra | Rolex | ferm living | home of solinfo | bertóty eszter

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram