Close
6K felbontásban kel életre Ázsia leglüktetőbb világvárosa

6K felbontásban kel életre Ázsia leglüktetőbb világvárosa

A Timelab.pro videója három évvel ezelőtt készült, de ma is kiemelkedőnek számít az útifilmek közül. Hogy miért? Mert egyedülálló módon 6K felbontásban, RAW-formátumú drónfelvételekkel mutatja be a nyüzsgő metropolisz felhőkarcolóit.

A kreatívvideós csapat nemzetközi projektek sorát valósította meg az elmúlt években, hogy szenvedélyüknek hódolva mutathassák be bolygónk minden szegletét.

(Címlapkép: Getty Images)

útifilm | drón | video | drónfelvétel | hongkong

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram