Close
Bejelentették, meddig gyászolja a királyi család II. Erzsébetet

Bejelentették, meddig gyászolja a királyi család II. Erzsébetet

Közleményt adott ki a Buckingham-palota.

A királynő temetése után hét napig tart a királyi család gyászának időszaka – közölte a Buckingham-palota, azonban a temetés időpontját még nem erősítették meg.

A Buckingham-palota közleményében azt írja: a király azt kívánja, hogy a királynő temetése után hét napig tartsák a királyi gyász időszakát, amelyben a királyi család tagjai, a királyi háztartás személyzete, a királyi háztartás hivatalos feladatait, valamint a ceremoniális feladatokat ellátó csapatok vesznek részt.

(Forrás: BBC, fotó: Getty Images)

buckingham palota | II. Erzsébet | gyászidőszak

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ennél jobb hírt aligha kaphattunk, akár hatnapos hosszú hétvége is várhat ránk jövőre

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram