Close
Tíz négyzetméteres minigarzont lehet bérelni az IKEA-tól csupán 280 forintért

Tíz négyzetméteres minigarzont lehet bérelni az IKEA-tól csupán 280 forintért

Kevesebb mint háromszáz forint egy pöttömnyi lakás az IKEA új húzásának köszönhetően.

Japánban egy apró, nagyjából tíz négyzetméteres minilakást lehet kivenni az IKEA-tól, a bérleti díj kevesebb mint 99 jen, azaz kb. 280 forint, írja az Insider.

A marketingakcióval a cég Tiny Homes nevű kampányának szűkös térbe tervezett bútorait népszerűsítik egy plüsscápa felsőtestű irodista japánnal (mert mi mással). Egyelőre egyetlen ilyen minigarzont lehet kibérelni a cégtől, a lakás Tokió Sindzsuku kerületében van, és 2023. január 15-ig lehet kivenni.

A lakásban a galéria a hálórész, de a kanapé is kinyitható, valamint van fürdőszoba, mosógép és konyha is a zsebkendőnyi otthonban. Úgyhogy annak ellenére, hogy nyomasztóan kicsi a mérete, valóban egy abszolút kompakt kislakást varázsoltak a szoba méretű területből, ami sokaknek lehet jó választás, akik már most kapszulaotthonokban élnek Ázsiában.

(Forrás: Telex)

kapszula | japán | ikea | ázsia | tíz négyzetméter

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram