Close
Ilyen lesz a világ legjobb étterme, a megújult Noma

Ilyen lesz a világ legjobb étterme, a megújult Noma

A koppenhágai Noma a fine dining-univerzum megkoronázott királya: négyszer választották meg a világ legjobb éttermének, és jelenleg is két Michelin-csillaggal bír.

Tavaly tizennégy évnyi többé-kevésbé folyamatos működés után az étterem bezárt, az alkotók pihenni mentek. A kreatív szünet vége felé az étterem agytrösztje, a Feröer-szigeteken tartózkodó René Redzepi elmondja, hogyan készülnek az újranyitásra, és milyen is lesz a 2018 elején feltámadó Noma 2.0-s verziója.

(Forrás: Newsweek)

video | michelin-csillag | koppenhága | noma | rene redzepi

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram