Close
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit

Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit

Az orosz üdülővárosról biztos nem csak nekünk kezdenek szocialista képeslapok peregni a szemünk előtt. No itt ebből egy szemernyi sincs.

Evgeniy Kozhin kicsivel több mint kétperces imázsvideóban mutatja meg, mennyire szép is a Szocsit körülölelő, természeti táj: az Ahun és Bzerpinszki hegyeket, a Maceszta folyó melletti teaültetvényeket és még rengeteg mást. A világ második leghosszabb városáról (148 kilométer hosszú) most teljesen el is feledkezhetsz, mert Szocsi nemcsak ez, hanem egy összefüggő, gyönyörű természeti csoda is. Gyere, szállj velünk drónhátra, és merülj el Szocsiban!

(Nyitókép: Unsplash)

video | oroszország | szocsi | hegység | hegy

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram