Close
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit

Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit

Az orosz üdülővárosról biztos nem csak nekünk kezdenek szocialista képeslapok peregni a szemünk előtt. No itt ebből egy szemernyi sincs.

Evgeniy Kozhin kicsivel több mint kétperces imázsvideóban mutatja meg, mennyire szép is a Szocsit körülölelő, természeti táj: az Ahun és Bzerpinszki hegyeket, a Maceszta folyó melletti teaültetvényeket és még rengeteg mást. A világ második leghosszabb városáról (148 kilométer hosszú) most teljesen el is feledkezhetsz, mert Szocsi nemcsak ez, hanem egy összefüggő, gyönyörű természeti csoda is. Gyere, szállj velünk drónhátra, és merülj el Szocsiban!

(Nyitókép: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Mutatjuk, hogyan tör Vietnám Thaiföld babérjaira
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom