Close
Ilyet se mindennap látni, pláne egy befagyott kaliforniai tavon

Ilyet se mindennap látni, pláne egy befagyott kaliforniai tavon

Elég néhány napnyi fogvacogtató hideg, plusz a havazás elmaradása, és máris itt a lehetőség a sportolásra egy befagyott tavon. De most nem a korcsolyázásra gondolunk, hanem a fatbike-ozásra.

Mindez ráadásul Kaliforniában történik, ahol azért nem hétköznapi dolog a jégpáncélon közlekedés. A széles kerekű bringával tekerés ebből a videóból azért veszélyes, de jó mókának tűnik.

Ez is érdekelhet:

jég | kerékpár | befagyott | video | kalifornia

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram