Close
Ez történik, ha India közepén születik újjá a VHS-kazetták korszaka

Ez történik, ha India közepén születik újjá a VHS-kazetták korszaka

A road trip-videó egy pszichedelikus élmény, amely a világ egyik legkülönlegesebb országán vezet keresztül.

David Aufdembrinke kisflimje nem hasonlít egyetlen olyan utazási videóhoz sem, amit eddig láttunk. Egyedi vizualitásával azonnal megragadja a figyelmet, a fülbemászó zene pedig egészen addig nem enged, amíg az útifilm véget nem ér.

A felvételeken az Indiában élők élete, az ország csodálatos tája elevenednek meg, ehhez pedig egy olyan retró stílusú látványvilág társul, amely a VHS-kazetták és a régi bollywood-i filmek korát idézi meg.

(Fotó: Unsplash)

india | video | útifilm | útivideó | film

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram