Close
Egy nem mindennapi futóversenyen indulhatsz a gyönyörűen kivilágított fővárosban

Egy nem mindennapi futóversenyen indulhatsz a gyönyörűen kivilágított fővárosban

2021-ben immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Generali Night Run Budapestet.

Július 31-én a résztvevők három táv (6, 9 és 21 km) közül választhatnak, a félmaratoni táv váltóban is teljesíthető. A tervek szerint az útvonal idén is érinti a budai Várat, az alsó rakparton áthalad a Lánchíd alatt, az éjszakai futók megcsodálhatják a kivilágított Parlamentet és a Margit hidat – és természetesen a kongásoktól zengő Alagutat sem hagyják ki. Az útvonalon több ponton zenével és vizuális effektekkel készülnek a szervezők – olvasható a futas.maratonman.hu oldalon.

A versenyközpontot a Várkert Bazárnál alakítják ki, ott található a rajt- és célterület, az EXPO, az információs pult, a mellékhelyiségek és a csomagmegőrző is. A szokásos távok mellett megtartják a 2020-as újítást, a fejlámpás futamot is. Bővebb információ ide kattintva olvasható.

(Forrás: futas.maratonman.hu, fotók: Pixabay)

futás | program | ajánló | éjszaka | Generali Night Run Budapest

FOLYTASD EZZEL

Borokkal, ételekkel és zenével vár szombaton az a hely, ahol nagyon jó lenni

Egy nógrádi kis faluba érkezik az év legkedvesebb egynapos művészeti fesztiválja

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom