Close
Egy nem mindennapi futóversenyen indulhatsz a gyönyörűen kivilágított fővárosban

Egy nem mindennapi futóversenyen indulhatsz a gyönyörűen kivilágított fővárosban

2021-ben immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Generali Night Run Budapestet.

Július 31-én a résztvevők három táv (6, 9 és 21 km) közül választhatnak, a félmaratoni táv váltóban is teljesíthető. A tervek szerint az útvonal idén is érinti a budai Várat, az alsó rakparton áthalad a Lánchíd alatt, az éjszakai futók megcsodálhatják a kivilágított Parlamentet és a Margit hidat – és természetesen a kongásoktól zengő Alagutat sem hagyják ki. Az útvonalon több ponton zenével és vizuális effektekkel készülnek a szervezők – olvasható a futas.maratonman.hu oldalon.

A versenyközpontot a Várkert Bazárnál alakítják ki, ott található a rajt- és célterület, az EXPO, az információs pult, a mellékhelyiségek és a csomagmegőrző is. A szokásos távok mellett megtartják a 2020-as újítást, a fejlámpás futamot is. Bővebb információ ide kattintva olvasható.

(Forrás: futas.maratonman.hu, fotók: Pixabay)

éjszaka | futás | program | budapest | Generali Night Run Budapest

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Szabad szemmel is elképesztően látványos bolygóegyüttállás lesz a jövő héten

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom