Close
Különlegességeket kóstolhatsz ezen a hétvégén Budapest belvárosában

Különlegességeket kóstolhatsz ezen a hétvégén Budapest belvárosában

Jöhet egy falatnyi Gozsdu Udvar? Koncerteknek és finomságoknak szentelik a hétvégét a főváros népszerű szórakozónegyedében.

A Gozsdu Udvar jól ismert helyei speciális menükkel készülnek július 17–18-ra, továbbá számos egyéb ital is bemutatkozik, emellett a Gozsdu Green Market is különlegességekkel vár a Gozsdu Gourmet Fesztiválon.

További részletekről ide kattintva lehet tájékozódni.

(Forrás: Az esemény Facebook-oldala, fotó: Getty Images)

budapest | ajánló | Gozsdu Gourmet Fesztivál | gozsdu-udvar | gasztro

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram