Close
Háromszázhetven filmmel idén újra jön a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

Háromszázhetven filmmel idén újra jön a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

Ha szereted az animációs műfajt, a KAFF kötelező!

Harminc országból háromszázhetven filmet vetítenek augusztus 11. és 15. között a 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon (KAFF), amelynek programjában szakmai események, kiállítások, közönségtalálkozók, könyvbemutatók, fényfestés és családi programok is szerepelnek.

A KAFF egyfajta ünnep, ahol találkozhat a magyar és a nemzetközi animációs szakma, a média és a közönség

– mondta a fesztivál keddi sajtótájékoztatóján Mikulás Ferenc, a KAFF és a Kecskemétfilm igazgatója.

A KAFF azonban összművészeti eseménysorozat is, hiszen a filmvetítések mellett több alkotó képzőművészeti kiállításokon is bemutatkozik, de a gyerekekre is gondolnak, ők például animációs játszóházban készíthetnek saját rajzfilmet.

Mikulás Ferenc kiemelte: idén ünnepli alapításának ötvenéves jubileumát a kecskeméti rajzfilmstúdió, amiről több program is megemlékezik majd. Az elképesztően gazdag programkínálatot itt tudod végigböngészni, szerintünk megér egy kecskeméti leruccanást!

(Forrás: MTI)

kecskemét | filmfesztivál | kaff | animációs

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram