Close
Megvan 2022 Pantone-színe – te kéknek vagy lilának látod?

Megvan 2022 Pantone-színe – te kéknek vagy lilának látod?

A szerkesztőségben nem tudunk dűlőre jutni. Segítsetek és mondjátok meg nekünk, ti milyen színnek látjátok a Very Perit!

Mint minden évben, a Pantone stúdió bejelentette, mi lesz náluk a következő év színe: 2022-re a Very Peri nevű árnyalatot választották a palettájukról, ami amúgy a Pantone színskálán a 17-3938-as szám alatt van. A Very Peri szín a kék télizöld (periwinkle, innen a Peri rövidítés a névben) árnyalata – a télizöld egy kékeslilás szín, például a kis meténg nevű virágnak van ilyen színe.

A Pantone szóvivője szerint ez a szín egyszerre hozza magával a kék és a lila-vörös színjegyeket, mellyel a Very Peri

vidám, dinamikus, életszerető energiát sugároz és bátorságra, kreativitásra, szárnyaló képzelőerőre sarkall.

És mivel mi itt a szerkesztőségben tényleg nem tudunk egyetérteni, ezért légyszi szavazzatok, hogy ti milyennek látjátok a Very Perit, köszönjük!

Szerinted milyen szín a Very Peri?

év színe | lila | kék | 2022 | viola

FOLYTASD EZZEL

Háromnapos kanyartúra négy ország érintésével a Júliai-Alpokban, egy igazán klassz túramotorral, a régió legszebb útjain

Amikor megérint a prémium autózás érzése – a Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram