Megvan 2022 Pantone-színe – te kéknek vagy lilának látod?

A szerkesztőségben nem tudunk dűlőre jutni. Segítsetek és mondjátok meg nekünk, ti milyen színnek látjátok a Very Perit!

Mint minden évben, a Pantone stúdió bejelentette, mi lesz náluk a következő év színe: 2022-re a Very Peri nevű árnyalatot választották a palettájukról, ami amúgy a Pantone színskálán a 17-3938-as szám alatt van. A Very Peri szín a kék télizöld (periwinkle, innen a Peri rövidítés a névben) árnyalata – a télizöld egy kékeslilás szín, például a kis meténg nevű virágnak van ilyen színe.

A Pantone szóvivője szerint ez a szín egyszerre hozza magával a kék és a lila-vörös színjegyeket, mellyel a Very Peri

vidám, dinamikus, életszerető energiát sugároz és bátorságra, kreativitásra, szárnyaló képzelőerőre sarkall.

És mivel mi itt a szerkesztőségben tényleg nem tudunk egyetérteni, ezért légyszi szavazzatok, hogy ti milyennek látjátok a Very Perit, köszönjük!

Szerinted milyen szín a Very Peri?

very peri | Pantone | kék | kérdés | viola

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom