Close
Megvan 2022 Pantone-színe – te kéknek vagy lilának látod?

Megvan 2022 Pantone-színe – te kéknek vagy lilának látod?

A szerkesztőségben nem tudunk dűlőre jutni. Segítsetek és mondjátok meg nekünk, ti milyen színnek látjátok a Very Perit!

Mint minden évben, a Pantone stúdió bejelentette, mi lesz náluk a következő év színe: 2022-re a Very Peri nevű árnyalatot választották a palettájukról, ami amúgy a Pantone színskálán a 17-3938-as szám alatt van. A Very Peri szín a kék télizöld (periwinkle, innen a Peri rövidítés a névben) árnyalata – a télizöld egy kékeslilás szín, például a kis meténg nevű virágnak van ilyen színe.

A Pantone szóvivője szerint ez a szín egyszerre hozza magával a kék és a lila-vörös színjegyeket, mellyel a Very Peri

vidám, dinamikus, életszerető energiát sugároz és bátorságra, kreativitásra, szárnyaló képzelőerőre sarkall.

És mivel mi itt a szerkesztőségben tényleg nem tudunk egyetérteni, ezért légyszi szavazzatok, hogy ti milyennek látjátok a Very Perit, köszönjük!

Szerinted milyen szín a Very Peri?

szín | kék | kérdés | viola | 2022

FOLYTASD EZZEL

Brutális, mennyivel több pénz kell egy átlagos lakás megvásárlásához mint két éve

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram