Close
Ez történik, ha monumentális tájakon utazol keresztül egyetlen kamerával a kezedben

Ez történik, ha monumentális tájakon utazol keresztül egyetlen kamerával a kezedben

A filmes célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a Föld védelméért és arra, hogy vállaljunk felelősséget azért a helyért, ahol élünk.

Florian Nick hat hét alatt ötezerötszáz kilométert tett meg. Útja során felfedezte a kanadai British Columbia és Alberta monumentális tájait. Közben pedig kameráját mindig a legjobb helyre tette. Végül elképesztő élményekkel, ötvennégyezer fényképpel és egy timelapse-filmmel lett gazdagabb. Úti filmjéve egy különleges utazásra visz Kanada vad erdeibe, hogy aztán kristálytiszta vizű  tavak partjainál és hatalmas hegyek lejtőin pihenhessünk meg képzeletben.

(Címlapfotó: Getty)

úti film | kanada | video | úti videó

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram