Close
A kiterjesztett valóság már a falmászásra is kiterjedt

A kiterjesztett valóság már a falmászásra is kiterjedt

A falmászás eredendően is menő sport, de a techforradalom alól így sem húzhatta ki magát. A kiterjesztett valósággal megspékelt verzióban projektorral vetítik ki a grafikát a mászófalra, amelyen jóval szórakoztatóbb lesz így sportolni, mint a hagyományos úton.

Mostantól akár virtuálisan pingpongozhat is egymás ellen két mászó, meg persze bármilyen játékot, trükköt, grafikát ki lehet találni, csak a programozók fantáziáján múlik minden.

Ez is érdekelhet:

sport | video | extrémsport | kiterjesztett valóság | falmászás

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram