Close
Gyakorlatilag semmit nem csinálhatnak szabadon az oltatlanok január 15-től Franciaországban

Gyakorlatilag semmit nem csinálhatnak szabadon az oltatlanok január 15-től Franciaországban

Kifejezetten meg akarja keseríteni az oltatlanok életét a francia elnök. Emanuel Macron a Le Parisiennek adott interjújában részletezte a stratégiát.

Szeretnék kiszúrni az oltatlanokkal és továbbra is ezt fogom tenni, egészen a végsőkig”

– jelentette ki a francia elnök.

Hozzátette: nem fogja börtönbe küldeni az oltatlanokat, nem fogja erőszakkal beoltani őket, azonban további korlátozások lépnek életbe velük szemben.

Az új intézkedések értelmében január 15-től fogva az oltatlanok többek között nem mehetnek étterembe, nem tudnak majd kávézni, nem látogathatják a színházakat és a mozikat sem.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty Images)

szigorítások | covid-19 | korlátozások | omikron | franciaország

FOLYTASD EZZEL

Gyalog, lóháton és kerékpárral is bejárhatjuk Erdély gyönyörű új túraútvonalát

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom