Close
Lezárják az egyik magyar hidat, érdemes újratervezni az útvonalakat csütörtökön

Lezárják az egyik magyar hidat, érdemes újratervezni az útvonalakat csütörtökön

Csütörtök reggeltől kora délutánig jelzőőrös forgalomirányítás mellett lehet csak áthaladni a Foki-Sebes-Körös-hídon a Békés vármegyei Szeghalomnál – tájékoztatott a Magyar Közút.

A Magyar Közút a rendszeres éves hídvizsgálatokon túl tízévente úgynevezett fővizsgálatot végez a hidakon. Ez idén esedékes a szeghalmi hídnál.

A tájékoztatásuk szerint május 25-én 8.40 és 13.30 között a hídon

többszöri, legfeljebb harminc percig tartó teljes lezárásra

számíthatnak a közlekedők. A korlátozás ideje alatt a megkülönböztető jelzést használó járművek számára soron kívül biztosítják az áthaladást.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

magyar közút | közlekedés | forgalom | dugó | híd

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Környezetvédők zártak le egy teljes autópályát: az aktivisták tüntetése az egész utat blokkolta Hollandiában

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram