Close
Nehéz ember és senki sem szereti a szakmában – Kovács Kristóf-podcast

Esti Showder. Harmincmillió egy bőröndben. Beszólások Friderikusz Sándortól. NER-lovagok a Dérynében. Kovács Kristóf producerrel és étteremtulajdonossal beszélgetünk.

Mindössze huszonhárom éves volt, amikor producerként létrehozta az Esti Showdert, a rendszerváltás utáni hazai televíziózás egyik legsikeresebb műsorát – és mindezt úgy, hogy közben még a szüleinél lakott. Felvirágoztatta a hazai stand up kultúrát, megnyitotta Buda egyik legsikkesebb helyét, a Dérynét, és közben a pék szakmát is kitanulta. Ráadásul nehéz ember és senki sem szereti a szakmában, állítja magáról.
Kovács Kristóf mindig felkészült, mindig fegyelmezett, aki a fantasztikus sikerek ellenére két lábbal áll a földön – legalábbis én ilyennek látom őt, holott ő egyszer úgy jellemezte magát: álmodozó, fanatikus és őrült. Melyik az igazi Kovács Kristóf? A megszállott mikromenedzser? Vagy a szenvedélyes fantaszta? Mindjárt kiderül.

déryné | friderikusz sándor | full random | fábry sándor | izing róbert

FOLYTASD EZZEL

Te örökre hallgatnál róla, ő megírta egy könyvben – Péterfy Bori-podcast

Bitcoin bányát nyitott az Alföldön, de a McDonald’s-ba nem vették fel – Weiler Péter-podcast

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom