Close
Nehéz ember és senki sem szereti a szakmában – Kovács Kristóf-podcast

Esti Showder. Harmincmillió egy bőröndben. Beszólások Friderikusz Sándortól. NER-lovagok a Dérynében. Kovács Kristóf producerrel és étteremtulajdonossal beszélgetünk.

Mindössze huszonhárom éves volt, amikor producerként létrehozta az Esti Showdert, a rendszerváltás utáni hazai televíziózás egyik legsikeresebb műsorát – és mindezt úgy, hogy közben még a szüleinél lakott. Felvirágoztatta a hazai stand up kultúrát, megnyitotta Buda egyik legsikkesebb helyét, a Dérynét, és közben a pék szakmát is kitanulta. Ráadásul nehéz ember és senki sem szereti a szakmában, állítja magáról.
Kovács Kristóf mindig felkészült, mindig fegyelmezett, aki a fantasztikus sikerek ellenére két lábbal áll a földön – legalábbis én ilyennek látom őt, holott ő egyszer úgy jellemezte magát: álmodozó, fanatikus és őrült. Melyik az igazi Kovács Kristóf? A megszállott mikromenedzser? Vagy a szenvedélyes fantaszta? Mindjárt kiderül.

déryné | izing róbert | fábry sándor | kovács kristóf | full random

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom