Close
Szívmelengető animációs kisfilm meséli el a lappföldi maraton lényegét

Szívmelengető animációs kisfilm meséli el a lappföldi maraton lényegét

Lappföld hatalmas hómezői, jéghideg és mítikus tájai egy animációs filmben is lenyűgözőek. 

A Skandinávia északi részét elfoglaló érintetlen terület közel teljes egészében megmaradt természetes állapotában. Az északi messzeségben játszódik Hanne Berkaak hét és fél perces megható kisfilmje, melynek szereplői kicsit a Miért éppen Alaszka? című sorozat bohókás figuráit juttatják eszünkbe. A világ egyik legnehezebb futóversenyén áll rajthoz Always Last, azaz Mindig Utolsó rajtszámmal a film főhőse, aki a viszontagságos és kalandokkal teli verseny során – melyen még egy hóember is elindul – rájön, hogy nem a győzelem vagy a végső helyezés a legfontosabb.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom