Close
Lappföldön balti lazacra vadászni a horgászat legmeditatívabb formája

Lappföldön balti lazacra vadászni a horgászat legmeditatívabb formája

A fly fishermenek, Észak-Skandinávia folyami zarándokai. Pazar mozit mutatunk.

Lappföld észak-svédországi területein játszódik ez a pazar kisfilm, amelynek főszereplői olyan pecások, akik a nagyvárosi élet elől menekültek fel északra, hogy valami olyasmit éljenek meg, ami urbánus környezetben lehetetlen. Kívülállók számára rendszerint érthetetlen, mi az, ami miatt emberek órákon át képesek a vízben/vízen/víz szélén várakozni, de a Laplandersnek köszönhetően sikerül átadni valamit abból a statikus kalandból, ami a horgászat. Lappföld pedig olyan, mintha egy elveszett világ kelt volna életre.

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom