Close
Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit

Egy gombnyomással letöltheted és megépítheted ezt a vagány fabiciklit

Ilyenkor nagyon szeretjük a technológiát.

Az Arquimaña nevű spanyol stúdió szeretné, ha minél többen bringára szállnának, a gondolatuk globális közvetítéséhez pedig nagyon egyedi módot választottak:

letölthető forráskóddal terveztek egy dizájnos fabicklit, amelyet a világon bárki letölthet és megépíthet.

Az Openbike a fenntartható urbánus környezetért és közlekedésért jött létre, mely a légszennyezésmentes, egészséges városi élmény mellett megadja azt a szabadságot is, hogy bárhol letölthető és összeállítható a kerékpár.

A csapat nem szállít anyagot, csak infót: azaz ők adják a dizájnt, a többi a te dolgod.

Le kell töltened a weboldalról a rajzokat, CNC-géppel kivágni a bicikli testét helyben elérhető fából, a bringa többi részét pedig 3D nyomtatóval kinyomtathatod, de adott esetben használt bringaalkatrészeket is használhatsz. És voilá, kész is a bringa!

Megtetszett? Itt tudod megnézni és letölteni a saját bringádat a tervezőktől!

(Forrás: Designboom)

letölthető | urban | openbike | dizájn | CNC

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram