Close
Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

A luxus divatház három új – férfiak és nők számára egyaránt viselhető – illattal rukkolt elő.

A teljes kollekciót Los Angeles inspirálta, a három új illat az angyalok városának könnyed, laza szellemiségét tükrözi. Ritka, természetes és gyümölcsös hozzávalók segítenek abban, hogy a kollekció jelképezni tudja a kaliforniai napsütést, égboltot és a tengert.

A Sun Song a maga friss, citrusos, narancsvirág hozzáadásával készült illata azt az érzést igyekszik visszaadni, amikor az ember a felkelő nap fényénél szörfözik Malibu partjainál, a matétea illatával megáldott Cactus Garden a napsütötte teraszon való heverészés érzetét kelti, míg az Afternoon Swim igazán gyümölcsös illat, amivel mintha fejest ugranánk az élvezetek óceánjába.

Mindhárom parfüm az elismert francia mester, Jacques Cavallier-Belletrud nevéhez köthető.

Az egyedi, uniszex kollekcióhoz külön utazóbőröndöcskét is készített a Louis Vuitton. Az ezen – illetve a parfümök dobozain – látható grafikák megtervezésével egy Los Angeles-i művészt, Alex Israelt bízták meg, aki egy napszemüveglencsét, egy sivatagi tájképet és hullámokat varázsolt a csomagolásra. Aki szeretné magára fújni a végtelen kaliforniai nyár illatait, már meg is rendelheti a divatház oldaláról.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Louis Vuitton)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom