Close
Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

A luxus divatház három új – férfiak és nők számára egyaránt viselhető – illattal rukkolt elő.

A teljes kollekciót Los Angeles inspirálta, a három új illat az angyalok városának könnyed, laza szellemiségét tükrözi. Ritka, természetes és gyümölcsös hozzávalók segítenek abban, hogy a kollekció jelképezni tudja a kaliforniai napsütést, égboltot és a tengert.

A Sun Song a maga friss, citrusos, narancsvirág hozzáadásával készült illata azt az érzést igyekszik visszaadni, amikor az ember a felkelő nap fényénél szörfözik Malibu partjainál, a matétea illatával megáldott Cactus Garden a napsütötte teraszon való heverészés érzetét kelti, míg az Afternoon Swim igazán gyümölcsös illat, amivel mintha fejest ugranánk az élvezetek óceánjába.

Mindhárom parfüm az elismert francia mester, Jacques Cavallier-Belletrud nevéhez köthető.

Az egyedi, uniszex kollekcióhoz külön utazóbőröndöcskét is készített a Louis Vuitton. Az ezen – illetve a parfümök dobozain – látható grafikák megtervezésével egy Los Angeles-i művészt, Alex Israelt bízták meg, aki egy napszemüveglencsét, egy sivatagi tájképet és hullámokat varázsolt a csomagolásra. Aki szeretné magára fújni a végtelen kaliforniai nyár illatait, már meg is rendelheti a divatház oldaláról.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Louis Vuitton)

FOLYTASD EZZEL
Ezt a gyönyörű karórát kérnénk karácsonyra
Mostanában valamiért nem nagyon veszik a svájci órákat
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom