Close
Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

Bemutatta első uniszex parfümkollekcióját a Louis Vuitton

A luxus divatház három új – férfiak és nők számára egyaránt viselhető – illattal rukkolt elő.

A teljes kollekciót Los Angeles inspirálta, a három új illat az angyalok városának könnyed, laza szellemiségét tükrözi. Ritka, természetes és gyümölcsös hozzávalók segítenek abban, hogy a kollekció jelképezni tudja a kaliforniai napsütést, égboltot és a tengert.

A Sun Song a maga friss, citrusos, narancsvirág hozzáadásával készült illata azt az érzést igyekszik visszaadni, amikor az ember a felkelő nap fényénél szörfözik Malibu partjainál, a matétea illatával megáldott Cactus Garden a napsütötte teraszon való heverészés érzetét kelti, míg az Afternoon Swim igazán gyümölcsös illat, amivel mintha fejest ugranánk az élvezetek óceánjába.

Mindhárom parfüm az elismert francia mester, Jacques Cavallier-Belletrud nevéhez köthető.

Az egyedi, uniszex kollekcióhoz külön utazóbőröndöcskét is készített a Louis Vuitton. Az ezen – illetve a parfümök dobozain – látható grafikák megtervezésével egy Los Angeles-i művészt, Alex Israelt bízták meg, aki egy napszemüveglencsét, egy sivatagi tájképet és hullámokat varázsolt a csomagolásra. Aki szeretné magára fújni a végtelen kaliforniai nyár illatait, már meg is rendelheti a divatház oldaláról.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Louis Vuitton)

los angeles | kalifornia | louis vuitton | nyár | uniszex

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram