Close
Így lehet luxust építeni csupán ötvenöt négyzetméteren

Így lehet luxust építeni csupán ötvenöt négyzetméteren

A leckét egy holland nyaraló adja fel.

A Tiny Holiday Home névre keresztelt fekete víkendházat az i29 Interior Architects és Chris Collaris építészek tervezték, a cél pedig az volt, hogy egy apró, minimalista, mégis luxusérzetű nyaralót hozzanak létre egy Amszterdam-közeli tájvédelmi területen. Ez a három, alapvetően nehezen összeférő szó végül valóban gyönyörűen egymásra talált ebben a nyaralóban.

A nyaraló ötvenöt négyzetméteres és négy részre tagolt, melyek egy központi udvar köré rendeződnek. Az építészek erős vizuális megjelenésre törekedtek, hogy a Vinkeveense Plassen többi házához képest valami mást hozzanak létre;

a fekete, finom luxust sugárzó borítással és a hatalmas üvegablakokkal ezt remekül meg is lépték.

A házban három hálószoba található, belül pedig egyszerű minimalizmus várja a nyaralókat: polírozott betonpadló, fehér falak, monokróm színek.

A panoráma pedig már csak hab a tortán, szóval eléggé eltöltenénk itt az indián nyár utolsó napjait.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Ewout Huibers

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom