Close
Egyetlen útifilm mutatja meg, hogy a maják birodalma misztikusabb, mint azt valaha gondoltuk

Egyetlen útifilm mutatja meg, hogy a maják birodalma misztikusabb, mint azt valaha gondoltuk

Vulkánok, cápák, ősi templomok, vízesések, színes kultúra és gazdag gasztronómia. Ilyen a maják birodalma.

A Video Bros. fogott egy GoPro-t, Dél-Amerikába utazott és forgatni kezdett, hazatérve pedig egy kétéves munka vette kezdetét. Minden videószerkesztéssel és vágással töltött pillanat megérte, A maják fölfdje – Guatemala és Mexikó című útifilm ugyanis egészen monumentális lett.

Négyhetes utazást foglal össze alig négy percben, miközben esszenciát ad Guatemaláról, Mexikóról és Belize-ről úgy, hogy azután mindenkinek kedve támad csomagolni és felkeresni ezeket a fantasztikus országokat.

(Fotó: Getty Images)

kisfilm | belize | guatemala | mexikó | video

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram