Close
Az éttermek, a hotelek, valamint a kulturális és sportlétesítmények is májusban nyitnak ki Ausztriában

Az éttermek, a hotelek, valamint a kulturális és sportlétesítmények is májusban nyitnak ki Ausztriában

Ausztria májusra tervezi a teljes nyitást, így egy időben nyitnak majd meg az éttermek, a hotelek, valamint a kulturális és sportlétesítmények is.

A döntés annak nyomán született, hogy egyfelől a járványügyi mutatók stabilizálódtak, másfelől a Biontech/Pfizer gyógyszergyártó a második negyedévre előrehozott európai uniós szállítmányából Ausztria plusz egymillió adag vakcinához jut.

Innsbruck, a Maria-Theresien-Straße

Sebastian Kurz kancellár bár nem nevezte meg a nyitás pontos dátumát, elmondta: a maszkiviselés, a gyakori és széles körben végzett tesztelés, valamint a hamarosan életbe lépő zöld útlevél jelentik a várva várt nyitás alapját.

 Bécs madártávlatból

Jövő hétre ígérte a teljes biztonsági terv – ágazatokra és területekre lebontott – kidolgozását, melynek célja, hogy az élet újraindulása a legnagyobb elővigyázatosság és körültekintés mellett történjen.

Lassan Izraelben, Szlovákiában és Hollandiában is beindul az élet

Izraelben vasárnaptól nem lesz kötelező a szájmaszk viselése szabadtéren, hétfőtől pedig Szlovákiában is enyhülnek a bevezetett korlátozások. Hollandiában kicsit óvatosabbak: április végéig érvényben maradnak a lezárások, de a tervek szerint nyártól mindent visszakaphatnak a hollandok.

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Ezen a nyáron még ingyen léphetsz be az egyik legimádottabb olasz városba
Öt úti cél Európában, amely garantáltan lenyűgözi az építészet szerelmeseit
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom