Close
Az ezotéria, a végtelen univerzum és a paradicsomi luxus találkozik ezen a csodás szigeten

Az ezotéria, a végtelen univerzum és a paradicsomi luxus találkozik ezen a csodás szigeten

A Tejútrendszer felfedezése a Maldív-szigetekről – ez egy olyan csábító ajánlat, ami földöntúli élményeket tartogat.

A Milaidhoo a Maldív-szigetek egyik gyöngyszeme, ahol kókusz alapú koktélok, kristálytiszta víz, cölöpökre épített bungalók, látványos pálmafák, homokos tengerpartok és luxusszolgáltatások sora vár. Ezek között pedig nemcsak a búvárkodás népszerű, hanem az egyedülálló ajánlatuk is, amelyet 2023 tavaszától lehet igénybe venni.

A Tejútrendszer a Maldív-szigetekről névre hallgató élmény tartalmaz egy csillagfényes vacsorát, egy különleges asztrofotózást, az éjszakai égbolt mitológiai vonatkozásainak megismerését,

a workshopokat pedig egy szakképzett csillagász tartja.

A programokat előre meghatározott időpontokban tartják, ezeknek dátumát a maldív naptárrendszerhez, a holdciklusokhoz, a csillagászati eseményekhez kötik és az időjárási körülményeket is figyelembe veszik.

Mivel Milaidhoo nagyon közel van az Egyenlítőhöz, az igazán szerencsések a déli félteke csillagképeit is megcsodálhatják.

A Maldív-szigetek tökéletes úti célok akkor, ha az éjszakai égbolt csodás képében vesznénk el, mivel fényszennyezettségtől mentes szpotokat biztosít a csillagleshez.

(Forrás: RobbReport, fotók: Getty)

csillag | maldív-szigetek | csillagászat | csillaghullás | utazás

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram