Close
Ez a japán nő bemegy a lakásodba, és rendet csinál, ha tetszik, ha nem

Ez a japán nő bemegy a lakásodba, és rendet csinál, ha tetszik, ha nem

Marie Kondo újra lecsap a rendetlen lakásokra.

Tovább terjeszkedik a Marie Kondo-birodalom: a japán rendrakásguru tavaly rukkolt elő első háztartásieszköz-kollekciójával, és most itt a második. A Container Store-ral közös terméksor száz dobozt és ládát tartalmaz, a cél, hogy mindegyikbe beletegyük a különböző színű és méretű, tarkabarka cuccainkat, hogy rendezettebbnek tűnjön a környezetünk.

A KonMari módszer tavaly emberek százezreit tette rendmániássá. A fiatal rendszakértő első könyve, az itthon Tiszta Öröm címen megjelent kötet több mint negyven nyelven olvasható, hatmillió példányban kelt el, és megjelent a folytatása is, a Rend a lelke mindennek. Időközben a japán hölgy több millió dollárt érő médiabirodalommá nőtte ki magát egy olyan szegmensben, amelyet egy marketingszakértő „lelkiismeretes luxusnak” nevezett.

Marie Kondo azt ígéri, a dobozók és tárolók segítenek rendet tartani a környezetünkben és magunkban is, méghozzá egy olyan időszakban, amikor a világban a káosz uralkodik.

Mondjuk van abban némi ellentmondás, hogy még több dolog kell a lakásunkba, hogy ami benne van, kevesebbnek tűnjön, de az élet néha csupa paradoxon.

FOLYTASD EZZEL
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Ez a portugál ház olyan mint egy Fernando Pessoa-vers
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom