Close
Ez a japán nő bemegy a lakásodba, és rendet csinál, ha tetszik, ha nem

Ez a japán nő bemegy a lakásodba, és rendet csinál, ha tetszik, ha nem

Marie Kondo újra lecsap a rendetlen lakásokra.

Tovább terjeszkedik a Marie Kondo-birodalom: a japán rendrakásguru tavaly rukkolt elő első háztartásieszköz-kollekciójával, és most itt a második. A Container Store-ral közös terméksor száz dobozt és ládát tartalmaz, a cél, hogy mindegyikbe beletegyük a különböző színű és méretű, tarkabarka cuccainkat, hogy rendezettebbnek tűnjön a környezetünk.

A KonMari módszer tavaly emberek százezreit tette rendmániássá. A fiatal rendszakértő első könyve, az itthon Tiszta Öröm címen megjelent kötet több mint negyven nyelven olvasható, hatmillió példányban kelt el, és megjelent a folytatása is, a Rend a lelke mindennek. Időközben a japán hölgy több millió dollárt érő médiabirodalommá nőtte ki magát egy olyan szegmensben, amelyet egy marketingszakértő „lelkiismeretes luxusnak” nevezett.

Marie Kondo azt ígéri, a dobozók és tárolók segítenek rendet tartani a környezetünkben és magunkban is, méghozzá egy olyan időszakban, amikor a világban a káosz uralkodik.

Mondjuk van abban némi ellentmondás, hogy még több dolog kell a lakásunkba, hogy ami benne van, kevesebbnek tűnjön, de az élet néha csupa paradoxon.

the container store | doboz | marie kondo

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram