Close
Vidékre csalogat a spanyol divatház

Vidékre csalogat a spanyol divatház

A Wild Nature névre keresztelt Massimo Dutti 2019/2020 őszi/téli női kollekcióját Carolina Burgin modell segítségével helyezték kontextusba. Natúr színek, ölelő, meleg anyagok jellemzik a spanyol divatóriás hideg időre megálmodott darabjait.

A túl modern, minimalista vonalvezetés helyett valami olyan nőies bájt ültettek a téli ruhákba, amelyekről a vidéken töltött dolgos hétköznapok utáni kikapcsolódás, vagy éppen pihentető ünnepi hétvégék hangulata jut eszünkbe.

Strukturált kabátok, felöltők, álomszép blúzok, blézerek jelennek meg, visszafogott fodrokkal, masnikkal.

Kockás, jacquard-mintás szövetek, nagyszemű kötött kelmék, virágminták sejlenek ki a kabátok alól.

Természetesen nem marad el a farmer sem, amihez akár a blúzok, akár a kötött pulóverek is remekül passzolnak.

A barna, a beige, a khaki, a rozsda a Massimo Dutti téli színei, szakítván a klasszikus, de néha meglehetősen unalmas fekete-fehér kombinációval.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Massimo Dutti)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom