Close
Vidékre csalogat a spanyol divatház

Vidékre csalogat a spanyol divatház

A Wild Nature névre keresztelt Massimo Dutti 2019/2020 őszi/téli női kollekcióját Carolina Burgin modell segítségével helyezték kontextusba. Natúr színek, ölelő, meleg anyagok jellemzik a spanyol divatóriás hideg időre megálmodott darabjait.

A túl modern, minimalista vonalvezetés helyett valami olyan nőies bájt ültettek a téli ruhákba, amelyekről a vidéken töltött dolgos hétköznapok utáni kikapcsolódás, vagy éppen pihentető ünnepi hétvégék hangulata jut eszünkbe.

Strukturált kabátok, felöltők, álomszép blúzok, blézerek jelennek meg, visszafogott fodrokkal, masnikkal.

Kockás, jacquard-mintás szövetek, nagyszemű kötött kelmék, virágminták sejlenek ki a kabátok alól.

Természetesen nem marad el a farmer sem, amihez akár a blúzok, akár a kötött pulóverek is remekül passzolnak.

A barna, a beige, a khaki, a rozsda a Massimo Dutti téli színei, szakítván a klasszikus, de néha meglehetősen unalmas fekete-fehér kombinációval.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Massimo Dutti)

smart casual | massimo dutti | lookbook | divat | inditex

FOLYTASD EZZEL

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram