Close
Mindig jó a nőket olyannak látni, amilyennek a Massimo Dutti elképzeli

Mindig jó a nőket olyannak látni, amilyennek a Massimo Dutti elképzeli

És némi maszkulinitás is van a legújabb női kollekciójukban, amit nehéz elhinni, pedig ezt állítják.

A La Force d’un Look nevet viseli a Massimo Dutti legújabb kollekciója, melybe egy csipetnyi maszkulinitást csempésztek a tervezők. A visszafogott színek és szabások ötvözetében valóban van valami férfiasan minimalista, de a kollekció darabjai olyan nőiesek, hogy nőiesebbek már nem is lehetnének.

A katalán divatház ismét az elegancia és stílusosság olyan mash upjával jelentkezik, aminek nehéz ellenállni. De ha valami ennyire jó, miért is akarnánk így tenni?

(Fotó: Massimo Dutti)

FOLYTASD EZZEL
Először mutatják meg a nyilvánosság előtt a földkerekség legnagyobb csiszolt gyémántját
Egyedülálló divatkiállítás foglalja el a párizsi múzeumokat január végén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom