Close
Mindig jó a nőket olyannak látni, amilyennek a Massimo Dutti elképzeli

Mindig jó a nőket olyannak látni, amilyennek a Massimo Dutti elképzeli

És némi maszkulinitás is van a legújabb női kollekciójukban, amit nehéz elhinni, pedig ezt állítják.

A La Force d’un Look nevet viseli a Massimo Dutti legújabb kollekciója, melybe egy csipetnyi maszkulinitást csempésztek a tervezők. A visszafogott színek és szabások ötvözetében valóban van valami férfiasan minimalista, de a kollekció darabjai olyan nőiesek, hogy nőiesebbek már nem is lehetnének.

A katalán divatház ismét az elegancia és stílusosság olyan mash upjával jelentkezik, aminek nehéz ellenállni. De ha valami ennyire jó, miért is akarnánk így tenni?

(Fotó: Massimo Dutti)

massimo dutti | női divat | kollekció | 2019

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram