Close
Most kell vonatra szállni! Az egész tavaszi szünet alatt mindenkinek ingyenes a MÁV, akinek van Kajla útlevele

Most kell vonatra szállni! Az egész tavaszi szünet alatt mindenkinek ingyenes a MÁV, akinek van Kajla útlevele

A tavaszi szünetben is ingyen, plusz korlátlanul is utazhatnak az alsó tagozatos diákok Kajla útlevelükkel.

Tavaszi szünetre időzített akcióval rukkolt elő a MÁV:

április 6. és 11. között minden gyerek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és személyijét, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV belföldi helyközi járatain .

Tavaly összesen csaknem 150 ezer utazáshoz használták a pecsétgyűjtő füzetet a MÁV-Volán-csoport járatain, így több mint 12 millió kilométert tettek meg az utazók a három iskolai szünetben.

A “Hol vagy, Kajla?” program 2019 nyarán indult, a kezdeményezés célja, hogy az általános iskolák alsó tagozatos tanulói megismerjék és családjukkal közösen beutazzák Magyarországot.

A 2019-es indulás óta 700 ezer alsó tagozatos diák használta Kajla útlevelét, a pecsétgyűjtő füzetekkel pedig az ingyenes szünidei utazásokon túl országszerte több mint 500 helyen lehet pecsétet gyűjteni, vagy felmutatásával kedvezményeket kapni.

(Fotók: MÁV Facebook)

máv | útlevél | utazás | vasút | vonat

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Drónok csapódtak az M3-as autópályára, lezárták a szakaszt a nyomozók

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram