Close
Most a szokásosnál is nagyobb segítség lehet – Megjelent a Balatoni Gasztrotérkép

Most a szokásosnál is nagyobb segítség lehet – Megjelent a Balatoni Gasztrotérkép

A mostani nyár sokaknak bizonyára a belföldi utazások jegyében telik majd, amihez remek segítség lesz a július közepén megjelent Balatoni Gasztrotérkép legfrissebb kiadása.

Az immár fél évtizede megjelenő, a Balatont és vonzáskörzetét elsőként bemutató gasztrotérkép a klasszikusok mellett ezúttal is is bővült újdonságokkal, és a már megszokott módon applikáció formájában is elérhető. A nyár folyamán indul a Green Balaton kampány is, melynek jegyében hatvannyolc facsemetét ültetnek a készítők, és szeretnék felhívni a figyelmet a környezettudatosságra és fenntartható szemlélet fontosságára.

Ötvenezer példányban, összesen hatvannyolc vendéglátóhely részvételével jelent meg az idei kiadvány, a vírushelyzet miatt a megszokottnál egy hónappal később.

A Balatoni Gasztrotérkép applikáció idén is ingyenesen érhető el, így egy kattintással megtudhatjuk, hol vannak a hozzánk legközelebbi gasztrocélpontok.

“Nagyon boldog vagyok, hogy végül az idei évben is megvalósulhatott a Balatoni Gasztrotérkép, hiszen sokáig bizonytalanság volt a vírushelyzet miatt. Most viszont úgy tűnik, hogy a szokásosnál is nagyobb segítség lehet az emberek számára akár a print térkép, akár az applikációnk használata, hiszen a legtöbben most belföldön utaznak majd. Igyekszünk továbbra is folyamatosan új ötletekkel segíteni közönségünket, akik most már több mint öt éve töretlen lelkesedéssel követik a munkánkat. Az idei Green Balaton kampányunk jegyében minden Balatoni Gasztrotérkép-en szereplő helynek – összesen hatvannyolc – ültetünk egy saját facsemetét a Plant a Tree Cocktail csapatának a közreműködésével, ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet a fenntartható szemlélet és a környezettudatosság fontosságára” – emeli ki a Balatoni Gasztrotérkép alapítója, Szauer Judit gasztrokommunikációs szakember.

A tavalyi sikeres együttműködést követően ebben az évben is a Volvo Autó Hungária támogatja a Balatoni Gasztrotérképet, a Kalandok Újratöltve – Az első utad hova vezet? videósorozat július végén indul majd a közösségi médiában.

A Balatoni Gasztrotérkép applikáció ingyenesen letölthető, a kiadvány pdf formátumban is bárki számára elérhető a www.gasztroterkepek.hu weboldalról, a papír alapú térkép pedig továbbra is ingyenes, kétnyelvű (magyar és angol), és július közepétől megtalálható több száz kiemelt balatoni és fővárosi turisztikai ponton a Funzine Distribution közreműködésével, valamint a térképen szereplő hatvannyolc partnernél is.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Pure&Pastel Photography)

strand | gasztrotérkép | balaton | megjelent | bisztró

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Meglepő dolog derült ki a koffeinmentes kávéról

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram