Close
Megkezdték Kijev evakuálását

Megkezdték Kijev evakuálását

Sajtóértesülések szerint megkezdték Kijev evakuálását, miután az orosz csapatok elérték Ukrajna fővárosának határát.

A Twitterre felkerült videófelvételek tanúsága szerint péntek délelőtt elérték az orosz csapatok Kijev külvárosát, Obolont, ezzel párhuzamosan pedig megkezdték a főváros evakuálását is.

Egyes értesülések szerint az orosz hadsereg lefoglalta az Ukrán Fegyveres Erők két járművét is, hogy aztán ukrán egyenruhába öltözve induljanak meg Kijev központjába. Úgy tudni, orosz katonai teherautók követik őket.

(Forrás: Index, fotó: Getty Images)

oroszország | evakuálás | harcok | kijev | ukrajna

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, milyen fura kéréseket kapnak az első osztályon utazóktól

Az EU Magyarország számára is drasztikus döntést hozott: meghosszabbítják a gazdasági szankciókat Oroszország ellen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram